Gratis frakt i hele Skandinavia

NÅ 40% RABATT

Generelle vilkår

Disse generelle vilkårene («Vilkårene») gjelder når du som forbruker («du») bruker flowpainter.com og tilhørende sider («Nettstedet»). Vi forbeholder oss retten til å når som helst endre dette Nettstedet og disse vilkårene.

Nettbutikken eies og drives av Ecom Solutions Europe AB («oss» / «våre» / «vi»).

Aldersgrense Hvis du er under 18 år, må du ha foresattes tillatelse for å kunne bestille hos oss.

Produktets opprinnelse Våre produkter kommer både fra svenske og internasjonale leverandører.

Priser & gebyrer Alle priser på Nettstedet er i norske kroner (NOK og inkluderer alle gebyrer som frakt, moms og eventuelle toll- og importavgifter..

  • For produkter fra leverandører i Kina inkluderer prisen for varen relevante toll- og importavgifter. Butikken følger rapportering av importmoms i henhold til «Spesialprosedyren», noe som betyr at vi videreformidler tollavgifter og importmoms til leverandør/transportør fra deg.

Du som privatperson er i dette tilfellet importør av varen, og Ecom Solutions Europe AB (flowpainter) er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader i forbindelse med leveransen.

  • For alle produkter følger vi lovene og forskriftene som spesifiseres av svenske myndigheter angående blant annet tollavgifter og moms.

Vi forbeholder oss retten til å endre priser i butikken uten forvarsel.

Bestilling Du bestiller produkter fra Nettstedet ved å legge ønskede produkter i handlekurven og deretter bekrefte og betale bestillingen din i kassen. Når du gjennomfører en bestilling på Nettstedet, er det krav om at du har lest og akseptert disse Generelle vilkårene. En bekreftet bestilling som er akseptert av oss (utover angreretten) er bindende og skaper en avtale mellom deg og oss i henhold til disse vilkårene.

Bekreftelse av bestilling Når du har betalt og bekreftet bestillingen din, sender vi en ordrebekreftelse til deg via e-post, så sørg for at du oppgir din e-postadresse korrekt ved bestilling. I ordrebekreftelsen bekrefter vi også hvilken betalingsmetode som er brukt. I tilfeller der vi på grunn av uventede omstendigheter ikke kan akseptere bestillingen din, vil vi informere deg så snart som mulig.

Korrekt informasjon Vi tar forbehold om eventuelle feilskrivinger, produktendringer (versjoner), prisjusteringer og fargeavvik, samt eventuell utsolgt. Når det gjelder pris, er du alltid garantert den prisen du har betalt.

Vi jobber for at våre bilder skal være så representative som mulig og stemme overens med virkeligheten, men vi kan ikke garantere at alle bilder nøyaktig gjenspeiler produktets faktiske utseende.

Eventuelle anbefalinger er bare anbefalinger basert på personlige oppfatninger og gjelder for hver enkelt skribent. Butikken er ikke ansvarlig for påstander av noen art som er angitt på andre steder enn Nettstedet og som via lenker tar brukeren til Nettstedet.

Se «Retur» angående angrerett og vilkår for returer.

Bedrageri Forsøk på bedrageri blir alltid politianmeldt, og Nettstedet forbeholder seg retten til å avbryte kjøpet hvis det er et mistenkt bedrageriforsøk. Alle varer forblir vår eiendom til full betaling er mottatt av butikken eller dens betalingsformidler.

Opphavsrett Nettstedet og dets innhold eies av oss eller våre leverandører. Informasjonen er beskyttet blant annet av immaterielle og markedsføringsrettslige lover. Dette betyr at varemerker, firmanavn, produktnavn, bilder og grafikk, design, layout og informasjon om produkter, tjenester og annet innhold ikke kan kopieres eller brukes uten at vi først har godkjent dette skriftlig.

Ansvarsbegrensning Flowpainter (Ecom Solutions Europe AB) er ikke ansvarlig for direkte, indirekte eller annen skade knyttet til eller som følge av bestilling, levering eller bruk av produkt, bortsett fra de bestemmelsene som gjelder i henhold til forbrukerkjøpsloven eller annen relevant lov.

Tvister I tilfeller der det oppstår spørsmål eller problemer angående en bestilling eller leveranse, ønsker vi å kunne løse det primært sammen med deg. Vi ber deg derfor om å kontakte vår kundeservice ved slike tilfeller slik at vi sammen kan forsøke å løse problemet.