Gratis frakt i hele Skandinavia

NÅ 40% RABATT

OM OSS

Velkommen til Storm torch – der eventyr møter innovasjon. Vi er mer enn et selskap; vi er en gruppe lidenskapelige friluftsentusiaster som tror på å utforske det ukjente, uansett vær. Vårt engasjement for eventyr og kjærlighet til naturen er kjernen i alt vi gjør, fra produktutvikling til hvordan vi engasjerer oss i friluftssamfunnet.

Vår Visjon

Vår visjon er enkel: Å gjøre naturen tilgjengelig for alle, under alle forhold. Vi vet at riktig utstyr kan gjøre forskjellen mellom et uforglemmelig eventyr og en glemt utflukt. Derfor streber vi etter å designe produkter som ikke bare er innovative og høytytende, men også bærekraftige og pålitelige i enhver situasjon.

Vårt Produkt

I hjertet av vårt sortiment ligger vårt flaggskipprodukt – den kraftige og effektive stormlighteren. Designet for å tenne ild raskt og sikkert i alle værforhold, er denne lighteren resultatet av år med forskning, utvikling og utallige felttester. Vi har brukt de beste materialene og den nyeste teknologien for å sikre at den tåler de mest utfordrende forholdene, fra intens kulde til stormkast. Den er den ultimate følgesvennen for alle dine utendørseventyr, enten du skal vandre i fjellene, campe i skogen eller utforske avsidesliggende strender.

Bli Med På Vårt Eventyr

Vi inviterer deg til å bli en del av vårt samfunn. Bli med oss på våre eventyr, del dine egne, og la oss sammen inspirere flere til å oppdage gleden og friheten ved friluftslivet. Enten du er en erfaren oppdagelsesreisende eller nettopp har begynt å utforske naturens under, har vi verktøyene og ressursene du trenger for å gjøre hvert eventyr uforglemmelig.

Velkommen til Stormtorch – der ditt neste store eventyr begynner.